Diensten

Wi-Fi optimaliseren
Hebt u in de schuur, op zolder of in de woonkamer slecht wifi bereik? Onze speciale Wi-Fi monteurs komen met speciaal meetapparatuur bij u controleren waar de wifi sterk is en wat de stoorbronnen precies zijn. Niet meer van die hele lange wachttijden. Afspraak maken is zo geregeld.

Televisie en Radio installeren
Nieuwe tv gekocht? Deze wilt u graag installeren met een ci+ module in de televisie? U wilt daarnaast ook nog een radio installeren? Maak nu heel simpel een afspraak met ons en wij komen dit voor u oplossen. U geen zorgen, wij lossen het op.

Computers repareren
Start uw hele pc of laptop niet meer op? Is er mogelijk sprake van een intern defect? Hiervoor komt onze speciale IT-monteur voor langs om dit voor u op te lossen. In veel gevallen kan dit binnen 2 tot 3 dagen worden opgelost. Wij werken met een continue stroom van goederen waardoor wij het juiste product snel kunnen aansluiten bij u.

Computers opschonen
Hebt u een trage pc of laptop? Bent u misschien per ongeluk besmet met een virus? Geen nood! NiWa Diensten lost dit voor u binnen no-time op. Afspraak maken gaat heel simpel en duurt nog geen 5 minuten.

Overige apparatuur aansluiten
Hebt u nog een oude videorecorder die het nog doet? Of misschien wel een dvd speler/recorder die u graag weer wilt gebruiken. Ook eventuele koffiezetapparaten, wasmachines, koelkasten en gasfornuizen sluiten wij voor u aan. Weet u niet zeker of wij uw apparaat aansluiten? Neem dan contact met ons op. Mogelijk dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Kabelschade herstellen
Hebt u een verouderde kabel liggen? Betekent dit dat u blokken, strepen of compleet verstoort beeld op de televisie krijgt? Hebt u na het werken in uw voortuin per ongeluk een kabel geraakt? Wij komen deze kabel (tijdelijk) voor u repareren en geven dit uiteindelijk ook voor u door aan de desbetreffende kabelmaatschappij. Gegarandeerd voorzien van diensten.

Kabels verleggen/verlengen
Een netwerkkabel, een COAX kabel, een HDMI kabel. Alle kabels die u binnenshuis wil verleggen, verlengen of vernieuwen, kunt u hiervoor bij de dienstverlening van NiWa Diensten terecht. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1.